

INTERNATIONAL CIVIL AVIATION ORGANIZATION

THIRD AFRICA-INDIAN OCEAN (AFI) AVIATION WEEK

29 June 2016, Malabo, Equatorial Guinea Second AFI Human Resources Development Fund (HRDF) Meeting WORK PROGRAMME

Opening Ceremonies	
09:00 –09:45 (45 mins)	 Welcome and Introduction: Opening – Master of Ceremonies –To be designated by the host State Remarks by Dr. Fang Liu, ICAO Secretary General Remarks by Ms. Iyabo Sosina, AFCAC Secretary General Opening by General Fausto Abeso Fuma, Minister Delegate of Civil Aviation, Equatorial Guinea Group Photo
Progress Report on Implementation of Human Resources Development Fund (HRDF) for Africa	
09:45 -10:00 (15 mins)	Status Update HRDF Fund
10:00 –10:30 (30 mins)	HRDF Secondment Programme
10:30 –11:00 (30 mins)	Further Development of HRDF
11:00 - 11:30	Coffee Break
(30 mins) Panel Discussion	
11:30 –12:30 (60 mins)	"Human Resources Development in Africa through HRDF: How to build Synergy, Momentum and Sustainability"
Conclusion	
12:30 –13:00 (30 mins)	 Outcome Closing Remarks